
PRIMITIVO Anticaia IGP Salento
Víno vyrobené z hroznů Primitivo. Vyznačuje se jemnými tříslovinami a chuťovou a čichovou perzistencí. Ve vůni vynikají tóny zralého červeného ovoce, jako jsou jahody, maliny a ostružiny, také v podobě želé. Ideální k vyzrálým sýrům, jako je Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, těstovinám s boloňskou omáčkou, bílému masu alla cacciatora.
Teplota podávání: 14-16°C
od 279 Kč
Prosecca VALDOBBIADENE D.O.C.G.
„Rive di Santo Pietro di Barbozza“ Na strmých svazích San Pietro di Barbozza zrají zlaté hrozny, které se po ruční sklizni pečlivě zpracovávají, Je rafinované, zářivé, s elegantním perlením. Ve vůni jsou zřetelné ovocné tóny, které se snoubí s květinovými vůněmi typickými pro Prosecco. Chuť je jemná, suchá a harmonická. Zůstane v dlouho paměti.Dokonale se hodí k předkrmům.
Teplota podávání: 6-8°C
430 Kč
NEGROAMARO Anticaia IGP
Získané fermentací hroznů odrůdy Negroamaro v ocelových tancích, jde o suché víno s perzistentní chutí. Ve vůni se objevují tóny červeného ovoce, jako jsou rybíz, moruše, ostružiny a višně, doplněné balzamikovými tóny středomořské vegetace. Díky struktuře svých tříslovin, které nejsou příliš výrazné, má víno dobrou univerzálnost a skvěle se hodí k vyzrálým uzeninám a sýrům se střední dobou zrání, k masitým pokrmům, bílým i červeným masům s omáčkami nebo pečeným.
Teplota podávání: 14-16°C
289 Kč
Tradiční italské slané i sladké pochutiny
Grissini di oliva, Grissini e sezamo, černé a zelené olivy, cheese snack, Balconi Muffiny